Job Description
More info about this Senior Hr Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Satnam Garment will provide a salary in the range of 23000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Satnam Garment expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Satnam Garment does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Satnam Garment expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Asmita texpa B7-F 1st floor kongaow kalyan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Satnam Garment expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Senior Hr Executive position is now open for candidates interested in the Human Resource (HR) Jobs sector. This role in kalyan offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Human Resource (HR) Jobs is a plus.
