Job Description
More info about this Store Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lenskart.com will provide a salary in the range of 14500 INR to 18500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lenskart.com expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lenskart.com expects the candidate to have the following skills: Apparel, Car, Clothes, Electronics, Eye wear, Food chain, Footwear, Garment, Home appliances, Jewellery, Medicine.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lenskart.com Anywhere in Surat as 12 stores in surat. Adajan,piplod,Vesu,Althan,Bhatar,Parvat patiya,Ved road,katargam,Varachha..
8. What are the timings of this job?
Ans. Lenskart.com expects the candidate to work for the following hours: 12:30 PM - +:30 PM | Monday to Sunday. One weekly off between Monday to Friday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Store Sales Executive position is now open for candidates interested in the Operations Executive Jobs sector. This role in Surat offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Operations Executive Jobs is a plus.
