Job Description
More info about this System Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Niraj International School will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Niraj International School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Niraj International School does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Niraj International School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5 Kms After Dhola-RI-Dhani, Kompally, 132 and 133, Kompally Highway, Hyderabad, Telangana 508244.
8. What are the timings of this job?
Ans. Niraj International School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The System Admin position is now open for candidates interested in the Admin Executive sector. This role in Kompally offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Admin Executive is a plus.
