Job Description
Rs. 14000 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Vasai Road East
Working Hours :
+:00 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Should Have Knowledge Of Tally Pime, Word & Excel ,Job Responsibility: 1.Making Bills In Tally Prime, E Invoicing 2. Maintain Records, 3. Coordination With Sales Team Able To Handel Daily Office Routine Work, Note : Having Bus Facility From Vasai Station , Whatsapp Resume On : 8+8333065+ , E -Mail :Metcooffice@Gmail.Com ,Call Between 10 To 6. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally | Book Keeping
More info about Accounts Assitant And Office Assit... Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Metco Creations will provide a salary in the range of 14000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Metco Creations expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Metco Creations expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Metco Creations expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A/ 23,24,25, Anand Mangal Industrial Estate , Opp. IPOL, Waliv Phata , Sativali Road , Vasai (E) - 401208.
8. What are the timings of this job?
Ans. Metco Creations expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accounts Assitant And Office Assit position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.