Job Description
More info about this Accounts Associate Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. 3M Infocare will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. 3M Infocare expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. 3M Infocare expects the candidate to have the following skills: Articleship, Book keeping, Gst, Journal entry, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. 3M Infocare expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nit 5 near Bakabhiari Mandir Railway Road.
8. What are the timings of this job?
Ans. 3M Infocare expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accounts Associate position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Faridabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
