Job Description
More info about this Accounts Head Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yash Metal Industries will provide a salary in the range of 13000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yash Metal Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yash Metal Industries expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Finalization, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Yash Metal Industries expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: YASH METAL INDUSTRIESADD. OFFICE NO. 10 1ST FLOOR, BLDG NO. 87-8+ MASTER BUILDIND, KIKA STREET, GULALWADI MUMBAI.400004MR. YASH GAHALOT call: 0+833+2++74Office Ph:022-XXXXXX.
8. What are the timings of this job?
Ans. Yash Metal Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accounts Head position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
