Job Description
More info about this Assistant Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S.R Verma & Associates will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S.R Verma & Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S.R Verma & Associates expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Billing process, Computer, Email, File and paperwork management, Handling invoices, Inventory management, Manage operations, Ms cit, Ms power point, Procurement, Purchasing, Quality control, Quotation management, Record management, Stock management, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. S.R Verma & Associates expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: IND AREA A CHEEMA CHOWK LDH.
8. What are the timings of this job?
Ans. S.R Verma & Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Assistant Accountant position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Punjab offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
