Job Description
Rs. 80000 - Rs. 100000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Nirman Nagar
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Oversee All Aspects Of Financial Management, Including Budgeting, Forecasting, And Reporting.Develop And Implement Financial Policies And Procedures To Enhance Operational Efficiency.Monitor Financial Performance, Analysing Variances And Implementing Corrective Actions As Needed. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Taxation | Skills Needed : Finalization, TDS, GST
More info about Assistant General Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SSB Energy Ltd will provide a salary in the range of 80000 INR to 100000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SSB Energy Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SSB Energy Ltd expects the candidate to have the following skills: Audit, Finalization, Gst, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SSB Energy Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No 8 Ganesh Vihar -B, Nirman Nagar Jaipur Rajasthan Pin code-30201+.
8. What are the timings of this job?
Ans. SSB Energy Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Assistant General Manager position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
