Job Description
More info about this Senior Accountant. Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ganesh Jewellery will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ganesh Jewellery expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ganesh Jewellery expects the candidate to have the following skills: Journal entry, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ganesh Jewellery expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 101 krishna bhavan dhanji street, near mumbadevi temple
Mumbai 400 003
Closest station masjid east.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ganesh Jewellery expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Senior Accountant position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Maharashtra offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.